20 éve foglalkozunk honlapkészítéssel és keresőoptimalizálással. Tapasztalataink alapján kimondható az, hogy a honlap tulajdonosok nagy része szeretné Önmaga elvégezni a weboldala keresőoptimalizálását, vagy belelátni a SEO világába, de unják már a letölthető ingyenes anyagokat, amelyek semmi kézenfekvő megoldást nem biztosítanak, vagy nincs idejük elolvasni.
SEO tanfolyam

 

Szerencsére, mi is olyan vállalkozásokkal dolgozhattunk együtt, akiknek nem csak az volt fontos, hogy legyen egy olyan weboldaluk, ami díszeleghet az interneten. Tudták, hogyha csak a SEO alapjait megismernék, heti pár óra időbefektetéssel munkával, több látogatót és ezzel nagyobb bevételt érhetnének el.

Ezért a SEO klub létrehozása előtt, személyre szabott videós keresőoptimalizálási tanácsadást adtunk az ügyfeleinknek.

Annyi tapasztalatunk és tananyagunk gyűlt össze az évek során, hogy úgy gondoltuk, rendszerezve az alapoktól akár egy középhaladó szintig eljuthatnak ügyfeleink a keresőoptimalizálás világában.

Így született meg a klub gondolata és a klub első verziója, hogy elsősorban ügyfeleinknek az elkészült weboldalaikhoz, SEO oktatóanyagokat is biztosítunk videós formában, amelyből megismerkedhetnek a SEO alapjaival, és olyan lehetőségeket technikákat mutassunk be, amellyel, növelni tudják weboldaluk látogatottságát!

Szélesebb közönség számára 2018-ban, nyitottuk meg először oktató anyagainkat, létszám korlátozással.
Létszám korlátozásokra azért van szükség, hogy előfizetőnkre kellő időt tudjunk fordítani, beküldött weboldalaikról MINI SEO Auditot tudjunk készíteni, és figyelemmel kísérhessük haladását, a keresőoptimalizálásban turnusonként egy zárt facebook csoportban.

 

 

FIGYELEM!
Tananyagainkat nem a profiknak, szakmabelieknek szántuk!
A klubot nem azért hoztuk létre, hogy a szakmabelieket oktassuk, hanem azért, hogy a kezdő weboldal tulajdonosok, belelássanak a SEO rejtelmeibe, akár saját maguk is a tanultak alapján elindulhassanak a keresőoptimalizálás útján, vagy ha SEO szakembert alkalmaznak, akkor tisztában legyenek a folyamatokkal, a technikákkal.