Gyakran ismételt kérdések

Átutalásod a Barion rendszerén keresztül valósul meg, segítségével senki sem férhet a bankkártyád adataihoz. A Barion Payment Zrt. egy teljesen biztonságos és megbízható rendszer, mely a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedélyszáma: H-EN-I-1064/2013

A tananyagokhoz itt az oldalon juthatsz hozzá. Miután regisztráltál és előfizettél a klubra saját felhasználó neved és jelszavad segítségével bármikor beléphetsz és végig nézheted az aktuális videókat egy teljes hónapon át.

Emiatt nem kell aggódnod! Oldalunkat úgy állítottuk be, hogy mindig az előfizetésed fordulónapján magától felismeri az esedékességet, így nélküled is rendezi a tagdíjat. Így biztosan nem maradsz le semmilyen tananyagról. Ha mégsem szeretnél klubtag lenni, bármikor leállíthatod az előfizetést.

Igen, természetesen előfizethetsz több kurzusra is.

Havi előfizetés esetén, az előfizetésed lejártáig tekintheted meg az oktató videókat.
Ha olyan tanagyagra fizettél elő amely egyszeri díjas, 6 hónapod áll rendelkezésre a videók megtekintésére.

Nem! Ha előfizettél egy tanagyagra, akkor azt nem áll módunkba egy másikra átváltani.

Zárt facebook csoportunkban bármit megkérdezhetsz és minden tananyag átbeszélésére van lehetőség!
De megkereshetsz bennünket akár e-mailben is.

1. Megrendelőlap kitöltése. Fontos, hogy pontos adatok legyenek megadva, hiszem ezen adatok alapján történik a termékek, és szolgáltatások számlázása. A képzések mellett található vételár forintban értendő és mindig a kiválasztott termék bruttó ára. Fogadd el az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot, és nyomd meg a tovább a fizetésre gombot.

2. A Megrendelő lap kitöltését követően az oldal átirányít a Barion fizetőoldalára, ahol ezen szolgáltató biztonságos felületén a díjakat bankkártyás fizetéssel lehet teljesíteni. A Barion fizetőoldalán a bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számot a lejárat dátumát, és a kártya hátoldalán található CVC kódot, és egy működő email címet.

3. Sikeres fizetés esetén a Barion visszairányít a weboldal belépési felületére. Az előfizetéskor megadott e-mail címed és jelszavaddal azonnal be is léphetsz rendszerünkbe, ahol megtekintheted az előfizetésedre vonatkozó oktató videóinkat.

4. A számlát, e-mail-ben küldjük meg részedre.

Az előfizetést lemondani két módon tudod.

1. Írj egy levelet az info@seoacademy.hu e-mail címre, és írásban kérheted az előfizetésed lemondását.

2. A rendszerbe belépve, a profil oldaladon egy gombnyomással lemondhatod az előfizetésed. A következő terhelés már nem fog megtörténni. Ha maradt még kifizetett napod a lemondás után, akkor a lejárati idő végéig még hozzáférhetsz a seo klub anyagaihoz.

Minden hónapban a havidíj 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyád, és kerül levonásra az adott, előfizetett hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan számlát generálunk, amit emailban küldünk ki részedre.

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról a havidíjat minden hónapban.