HW+  egyedi CMS rendszerHW PLUS CMS (content management system)

2008-ban megfogalmazódott bennünk, hogy nyílt forráskódú CMS rendszerekkel nem lehet kielégíteni az ügyfeleink és ezzel együtt a piaci igényeket. Az ingyenesen letölthető CMS rendszerek rugalmatlansága, nyíltsága, nem adja meg az ügyfélnek és a fejlesztőknek sem azt a szabadságot amit egy egyedi magyar fejlesztésű CMS rendszer tud biztosítani felhasználhatóságban, online marketingben és keresőoptimalizálásban.

Csapatunk, a HW+ weboldal kezelő keretrendszerét már 2008 óta fejleszti. Magyar nyelven magyar cégeknek! Keretrendszerünk célja, hogy a lehető leggyorsabban és legoptimálisabban kiszolgálja a felhasználóit egyedi moduljaival, ezzel versenyképességet biztosítva az interneten, a konkurenciával szemben.

 

Az TE sikered a mi sikerünk is! Nagy előnye a zárt forráskódú HW+ CMS rendszereknek a nyíltakkal szemben, hogy magával a rendszerrel együtt megkapja csapatunk szakmai tudását. Mivel minden ügyfélnek más-más a meghatározott célja, ezért weboldal készítés előtt konzultálunk az ügyféllel, felmérjük mik a szükségletek, mik a célok, és ehhez alakítjuk ki az alap rendszeren felül lévő modulokat, és a keresőoptimalizálási stratégiát.

 

Miről szól a videós tartalom?


A HW+ CMS rendszere sokrétű kezelést biztosít. A kezelőfelület beállításai nem csak a menüpontok és a hozzá tartozó tartalmak kezelésére vonatkozik, hanem rendkívűl gazdag SEO beállításokat is tartalmaz, amely kiegészül egy tartalmi SEO elemzővel is. Így jobbnak láttuk, ha a használati útmutató, és ezzel együtt a keresőoptimalizálási tanácsadás videós formában történjen meg, mert gyakorlati példákon keresztül tudjuk bemutatni a működést, és miként kell kialakítani úgy a weboldalt, hogy az keresőoptimalizáltá is váljon.

Ezzel ügyfeleink nem csak egy egyedi optimalizált CMS-en alapuló, weboldal kapnak, hanem egy részletes videós felhasználást és támogatást.

 

Legyél te is ügyfelünk, kérj árajánlatot most!