SEO PowerSuite már magyar nyelven

A SEO szoftverek, eszközök segítségével akár saját magad is fel tudod térképezni az oldalad hiányosságait. A különböző folyamatokhoz különböző eszközöket lehet használni.

A közelmúltban, ha elkészült egy weboldal és publikálva lett, ha nem volt oriási hiba benne, voltak pár linkje, azonnal jó helyen rangsorolódhatott a keresőkben. Ma már ez nem így van. Egy weboldallal folyamatosan törődni kell, ellenőrizni az állapotát. Ebben nagy segítségedre lehet a SEO PowerSuite csomag és azon belül is a WebSite Auditor és a Rank Tracker. Érdemes beruházni a program csomagba, egy Professional liszensz keretében, hogy minden információt megkaphass a weboldaladról.

A SEO PowerSuite egy keresőoptimalizálásban segítő program család, amely több szoftverből áll.

  • WebSite Auditor: a weboldal technikai és tartalmi elemzésére alkalmas
  • Rank Tracker: weboldalad kulcsszavainak rangsorolási változásait tudod vele nyomon követni
  • SEO SpyGlass: Backlinkek felderítése, és linkbüntetések azonosítása
  • Link Assitant: link adatok menedzselése és linkszerzési lehetőségek kezelésére alkalmas

 

Website Auditor magyar nyelvi fájlWebSite Auditor magyarul

A WebSite Auditor a weboldal technikai és tartalmi elemzésére alkalmas. Beépített keresőmotorral rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy amikor egy weboldalt behívsz feltérképesésre a saját robotja járja körbe a weboldalt, és a begyűjtött adatokat felteszi elemzésre a szoftverbe. Természetesen több keresési hálózatot is használ. Integrálható a programba a MOZ Api segítségével, vagy a Google Analytics, hogy onnan is adatokat nyerjen ki pontosabb kutatáshoz. WebSite Auditor az összegyűjtött adatokból szinte mindent elárul az optimalizáltjáról, olyan SEO elemet megvizsgál, ami válaszkódok, 404-es oldalak, Canonical beállítások, robots.txt, XML webhelytérkép, mobilbarát-e az oldal, weboldal sebességét, kulcsszavak hiányát vagy zsúfoltságát, nyelvi verziókat, közösségi média elemeket, stb..

 

WebSite Auditor magyarítás állapota

 

99% Free liszensz fordítási állapota
95% Professional liszensz fordítási állapota
85% Enterprise liszensz fordítási állapota

Verzió: v1.9

 

Rank Tracker magyar nyelvi fájlRank Tracker

A Rank Tracker számos funkciója mellett kulcsszavaink figyelésére alkalmas. A kulcsszavak nyomon követése rendkívül fontos feladat a keresőoptimalizálásban. Segítségével, folyamatosan nyomon tudjuk követni a kulcsszavak helyezésének változásait. A helyezésváltozásokkal fel tudjuk mérni, hogy milyen egyéb feladatok várnak még ránk abban, hogy a weboldalad kulcsszavai egyre feljebb kerüljenek a ranglistán.

 

Rank Tracker magyarítás állapota

 

99% Free liszensz fordítási állapota
95% Professional liszensz fordítási állapota
85% Enterprise liszensz fordítási állapota

Verzió: v1.9

 

SEO SpyGlass magyar nyelvi fájlSEO SpyGlass magyarul

A keresőoptimalizálást nagyban segítik a viszont linkek, amelyet a weboldal kap. Jó minőségű viszont linkekkel egy rosszabb tartalommal bíró weboldal is magasabb pozícióba juthat a SERP-ben, mint az a weboldal, ahol jobban kidolgozott tartalom található. A linkek száma és minősége az egyik leg jelentősebb SEO tényező. A SEO SpyGlass szoftver segít elemezni a linkhálózatodat, segít felkutatni a hibákat, így könnyebben javíthatod azokat, továbbá a konkurenciád link profilját is elemezheted vele. Ha komolyan veszed a keresőoptimalizálást ennek a szoftvernek a használatára is nagy szükséged lesz, mint a fent említett RankTracerre vagy a Website Auditorra.

 

SEO SpyGlass magyarítás állapota

 

99% Free liszensz fordítási állapota
95% Professional liszensz fordítási állapota
85% Enterprise liszensz fordítási állapota

Verzió: v1.9

 

 Fontos információ


A magyar nyelvi verziót folyamatosan frissítjük. Így, ha egyszer megvásároltad a magyar nyelvi fájt, frissítéseket folyamatosan eléred. Jelenleg v1.9-es verziónál tartunk. Ez a verzió még nem tartalmazza 100%-os mértékben minden funkció fordítását, de ahhoz már bőségesen elég, hogy megértsd a programot, és tudj dolgozni vele. A legtöbb fordításra váró feladat az Enterprise liszensszel rendelkező előfizetőknél van, de általában ezek a felhasználók ügynökségek, akik jól beszélik az angolt, és nincs szükségük a fordításra.

 

SEO PowerSuite - WebSite Auditor, Rank Tracker SEO SpyGlass magyarítás telepítése